Wycieszam się, bo dyskoteka a'la lata 80 wypaliła! Ludziska się poprzebierali, był szał, entuzjazm i w ogóle bomba Powód do radości naprawdę jest, bo był to pomysł koleżanki i mój a jako, że jesteśmy w sekcji artystycznej SU, zaproponowałyśmy takie party i wypaliło KONIEC TECHNO DYSKOTEK(na które i tak nie chodziłam xDD)! Następną chcemy też zrobić tematyczną... może lata 60-70 albo jakieś Italiano Disco Tylko kuurrcze... nie mam żadnych zdjeć z przyjaciółmu z tej dyskoteki, a mogłyby być naparwdę ciekawą pamiątką. Trzeba powtórzyć! xD
_________________ As I walk all my life drifts before me.
Thought the end is near I'm not sorry.
Catch my soul, it's willing to fly away.
Wycieszę się, że pierwsza fala kolokwiów za mną. Analiza i algebra zdane na ok 60% każda (nie były na ocenę). Poza tym 5 z technologii informacyjnej i 4+ z elektrotechniki. Jestem względnie szczęśliwy.
In pursuit of uniqueness and individuality we must be unlike anyone else to survive.
But in the mass of different runners, different lies we can’t make time to realize how the same we are.
Wysłany: Pią 05 Mar, 10 13:37
Boże... do czego to doszło xD ludzie "wycieszają" się ze szkoły xD Natomiast ja mam superhiperturboburbo zaciesz gdyż tak wlasnie mam... zacieszam się z niczego, chociaż równie dobrze mogę to podpiąć jako fakt, że się zakochałam xD
Boże... do czego to doszło xD ludzie "wycieszają" się ze szkoły xD Natomiast ja mam superhiperturboburbo zaciesz gdyż tak wlasnie mam... zacieszam się z niczego, chociaż równie dobrze mogę to podpiąć jako fakt, że się zakochałam xD
To ja się wycieszę, że jak z ludkami się tak pozytywnie dzieje, to musi wiosna idzie
(z wywiadu z Nickiem )
Wysłany: Pią 05 Mar, 10 17:04
Cytat:
Za jakiś czas będziesz z nienawiścią patrzeć na tego posta
Za jakiś czas będziesz z nienawiścią patrzeć na tego posta
A dlaczego aż tak źle życzysz dziewuszce? Trzeba się cieszyć tym co przynosi nam dzień - "carpe diem", tak? Czyż nie takie jest przesłanie Twojego podpisu? Zapewniam Cię, Fro, że gdyby ludzie choć trochę bardziej się kochali i byliby nastawieni pozytywnie do życia i do siebie nawzajem, to nie byłoby aż takiego syfu dookoła i wyścigu szczurów, i życie byłoby naprawdę piękniejsze
(z wywiadu z Nickiem )