Amerykański zespół heavy metalowy z bardzo charakterystycznym, świetnym wokalem Blackiego Lawlessa. Nie znam ich jeszcze zbyt dobrze, ale na pewno mogę polecić ich pierwszą płytę z 1984
fajny zespol, mialam oryginalna kasetę video, oddalam za cos o Scorpsach, nie zdarzylam sobie przegrac, bo czas gonil ale pamietam ich i sa dobrzy, nawet wyglad mieli ok. wszyscy przystojni i te ich ciuchy , troche mi zal ze sie tego pozbylam, no coz ale to dla Scorpsow wiec nie bede targac wlosow z glowy.
Załatwiłem ostatnio cała dyskografie.Najnowsza płytka jest bardzo fajna.Nazywa się Dominator, polecam utwór Take Me Up.Pierwsza płytą jaką usłyszałem był Inside The Electric Circus.Bardzo dobra, chociaż nie najlepsza.Za najbardziej udaną uważam The Headless Children i The Crimson Idol.Bardzo podoba mi się ballada Hold On To My Heart.Super kawałek...
już wcześniej słyszałem o tym zespole ale dopiero dzisiaj obczaiłem sobie jaki on jest zajefajny a 'przepity' głoś Backie'go Lawless'a jest po prostu świetny od razu wpadł mi w ucho i podoba mi sie to na prawdę jak na razie mam cd typu the best no i zaprezentowane na niej utworu (wybrane jako 'best' ) są the best heh dobre są
Wiek: 19 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 1853 Skąd: ze wschodu ;]
Wysłany: Czw 27 Wrz, 07 17:48
Zespół świetny, naprawdę świetny. Wcoraj ściągnąłem i niczego od tamtej pory innego nie słucham ;P
powerslavo napisał/a:
a 'przepity' głoś Backie'go Lawless'a jest po prostu świetny od razu wpadł mi w ucho
Na razie przesłuchałem raptem 4 albumy, ale The Crimson Idol i The Headless Children mogę określić mianami arcydzieł (no może trochę pochopnie, ale są naprawdę super ), album debiutancki też jest spox, ale nie dorównuje tym dwóm płytom :smile:
Na forum nie można propagować piractwa: zakazuje się pisania o wymianie chornionymi prawem autorskim plikami (bootlegi nie są chronione prawem autorskim).