Ciekawe jak to wygląda w wersji nieskompresowanej, bo z tego co piszą na forum do którego dotarłem idąc tropem linka wiszącego na tym video, to kręcili to w HD, w panoramie i podłożyli dobry dźwięk. Muszę do nich natychmiast napisać maila.
[ Dodano: Wto 17 Mar, 09 11:23 ]
Eeeee. Cieżko będzie wydębić to nagranie.
Ciekawe jak to wygląda w wersji nieskompresowanej, bo z tego co piszą na forum do którego dotarłem idąc tropem linka wiszącego na tym video, to kręcili to w HD, w panoramie i podłożyli dobry dźwięk. Muszę do nich natychmiast napisać maila.
[ Dodano: Wto 17 Mar, 09 11:23 ]
Eeeee. Cieżko będzie wydębić to nagranie.
Super kwaterMistrzu , super tylko aby mieć całość, do niego dostęp, to trzeba być udzielającym się użytkownikiem tamtejszej społeszczności (Blood Brother's ) skąd ten materiał pochodzi, nieprawdaż?
Poza tym, również jestem tym gigiem zainteresowany, baa nie mogę się go doczekać ale jestem realistą i co za tym idzie nie oczekuje nierealnego...
Twój post owszem zaostrza apetyt ale tylko wówczas kiedy byś Był na tamtejszym forum aktywny, ważny, udzielający się i w ogóle... a z tego co mniemam to Nie spełniasz żadnych z wymienionych warunków, odpisz jeśli się mylę?
Więc mimo chęci twój post jest tylko rzuceniem hasła bez podkładu że coś w przyszłości nas czeka...
Masz rację. Zdążyłem się o tym przekonać na własnej skórze. Ci ludzie są z betonu i mają zasady niczym mnisi buddyjscy. Nie mam zamiaru zapisywać się teraz do ich fanklubu. To tak jakbym chciał się do nich dołączyć tylko po to aby coś wysępić. Swoją drogą to ciekawe towarzystwo i mają duże ambicje.
a ja jestem optymista i łudzę się, ze ktos z nas ma tam konto i jest aktywnym uzytkownikiem.. chociaz nawet jesli, to wcale nie oznacza, ze udostepni nam ten bootleg
_________________ Żaden madafaka nie podskoczy do Tempaka
a ja jestem optymista i łudzę się, ze ktos z nas ma tam konto i jest aktywnym uzytkownikiem.. chociaz nawet jesli, to wcale nie oznacza, ze udostepni nam ten bootleg
Więc tak zamiast się łudzić i tym podobne zwracam się do tamtejszych fan klubowiczów - Blood Brothers jawnie i dosadnie o przedstawienie się tu bądź gdziekolwiek na tym forum
Chyba obejdzie się bez zakładania kolejnego tematu, hmm?
Dawno mnie tu nie było i nadal mi się tu nie podoba. Za dużo pajaców, zwłaszcza tych kolorowych co moderują.
Mistrzu. Spodobała mi się jedna z Twoich wypowiedzi na forum Blood Brothers. Dlatego dostaniesz ode mnie mój bootleg audio i prawdopodobnie video również. Jest jednak jeden bezwzględny warunek. Nie podzielisz się tymi nagraniami z nikim z tego forum a przede wszystkim z adminem i z moderatorem Laurearealem. Widzę, że też go nie lubisz, bo zarobiłeś od niego jakiegoś debilowatego warna. Nie przejmuj się. Oni tak mają. Mi sam najjaśniejszy Dywan posty edytował.
W uznaniu Twojego zdrowego rozsądku i tego, że nie dajesz się łajać tutejszym kretynom we właściwym momencie otrzymasz te nagrania. Nie będziesz długo czekać.
Doświadczyłem tutaj dużo "grzeczności" ze strony paru palantów. Było mi bardzo miło. Bootlegi nie są dla głupich ludzi. Nie rzuca się pereł przed wieprze. Nagrajcie sobie sami Somewhere Back in Time Tour a będziecie je mieć.
Prędko tu nie zabawię. Ciao.
Garfield
Administrator Polskiego Fan Clubu Iron Maiden "Blood Brothers"
PS. Nie musisz mi odpowiadać na tym forum. Oszczędzisz sobie tym samym marudzenia, trucia du** i presji innych forumowiczów. Moja propozycja jest tylko dla Ciebie. Rozważ ją sobie sam i odpisz mi na BB na PM.
Dawno mnie tu nie było i nadal mi się tu nie podoba. Za dużo pajaców, zwłaszcza tych kolorowych co moderują.
Mistrzu. Spodobała mi się jedna z Twoich wypowiedzi na forum Blood Brothers. Dlatego dostaniesz ode mnie mój bootleg audio i prawdopodobnie video również. Jest jednak jeden bezwzględny warunek. Nie podzielisz się tymi nagraniami z nikim z tego forum a przede wszystkim z adminem i z moderatorem Laurearealem. Widzę, że też go nie lubisz, bo zarobiłeś od niego jakiegoś debilowatego warna. Nie przejmuj się. Oni tak mają. Mi sam najjaśniejszy Dywan posty edytował.
W uznaniu Twojego zdrowego rozsądku i tego, że nie dajesz się łajać tutejszym kretynom we właściwym momencie otrzymasz te nagrania. Nie będziesz długo czekać.
Doświadczyłem tutaj dużo "grzeczności" ze strony paru palantów. Było mi bardzo miło. Bootlegi nie są dla głupich ludzi. Nie rzuca się pereł przed wieprze. Nagrajcie sobie sami Somewhere Back in Time Tour a będziecie je mieć.
Prędko tu nie zabawię. Ciao.
Garfield
Czarodzieju
Mi też się dużo rzeczy nie podoba, ale jak już idę do kogoś w tak zwane "goście" to nie obrażam gospodarzy, nie stawiam komuś klocka na dywanie - po czym stwierdzam, że atmosfera jest cokolwiek nieciekawa i wychodzę... Nie wiem co masz do obu Panów, których byłeś łaskaw wymienić i nie interesuje mnie to, ale PROSZĘ wszelkie przejawy animozji tudzież sympatii względem użytkowników załatwiać na forum prywatnym zamiast publicznym... Nie musimy się kochać, ale wypadałoby się szanować - tak postępują ludzie na poziomie... Ale jeśli Ty sam nie szanujesz innych, to nie oczekuj by inni szanowali Ciebie...
Ach, bootleg - chwalisz się, czy żalisz? Bardzo pięknie, że sobie go nagrałeś i chcesz się z kimś podzielić, ale pod pewnymi warunkami - Twoja praca, Twoje prawo - jak już wspominałem nie raz i nie dwa - ani mnie to ziębi ani parzy - będzie - to dobrze, nie będzie - drugie dobrze... Powiem Ci tylko tak - jeśli chłopcy do nas zawitają ponownie (w co nie wątpię) to wówczas ja osobiście postaram się ów koncert nagrać już dysponując potrzebnym sprzętem - to powinno oszczędzić Ci kolejnych wizyt w tak nielubianym przez Ciebie miejscu...
Nie wiem jak inni, ale ja po Tobie na pewno płakał nie będę, choć na żywo wydałeś mi się całkiem sympatycznym gościem...
Żegnam i życzę powodzenia na swoim podwórku - ja również nie będę Was odwiedzał, przeciążał Wam serwer i robił sztuczny tłok...
Powodzenia
~Witek~
(z wywiadu z Nickiem )
Haaa!
Teraz zabłysnę i się ujawnię i powiem wam co o was razem wziętych myślę!
Skrycie niegdyś ukrywałem Swoje poglądy , teraz wam dowalę i się ujawnię swoim ukrytym, zakonspirowanym pochodzeniem
I mam coś, ale nie dam bo nie..., bo was nie luba i klopka i oblazam się
Przypomina mi to zabawę dwójki dzieciątek w piaskownicy...
Tak na koniec mego momentami ironicznego posta , wysunę na plan Moje dotychczasowe mniemanie - Iż sądziłem że fani Maiden to wspólnota, grupa ludzi dzieląca wspólną pasję względem zespołu i spraw z nim związanych bootlegami włacznie, która tak owy posiada, coś ma to się dzieli i w ogóle...
A tu proszę od każdej reguły zdarza się wyjątek..., szkoda
Przypomina mi to zabawę dwójki dzieciątek w piaskownicy...
a ja w tej piaskownicy widze tylko jednego dzieciaka, ktory z jednej piaskownicy przeniosl sie do drugiej, znalazl po drodze nowe wiaderko i jest z niego tak dumny, ze postanowil sie nim podzielic tylko z nowymi kolegami. nevermind.
tu powinien nastapic koniec publicznej klotni nie na temat. albo zacznijmy rozmawiac o samym videobootlegu (o ktorym rozmawiac nie bedziemy bo nikt z nas go nie ma), albo niech ktos zamknie ten temat do czasu, az bootleg bedzie dostepny dla wszystkich fanow bez ograniczen.
_________________ Żaden madafaka nie podskoczy do Tempaka
Wysłany: Sob 21 Mar, 09 21:07
Tempak napisał/a:
tu powinien nastapic koniec publicznej klotni nie na temat. albo zacznijmy rozmawiac o samym videobootlegu (o ktorym rozmawiac nie bedziemy bo nikt z nas go nie ma), albo niech ktos zamknie ten temat do czasu, az bootleg bedzie dostepny dla wszystkich fanow bez ograniczen.
Zgadzam się z Tempakiem, skoro nie zanosi się na jakikolwiek bootleg to i dyskusja nad nim póki co jakoś nie ma sensu. Jeśli chłopcy zajrzą do nas jeszcze to mając już niezły sprzęt sam będę się starał coś zrobić