na RHCP zrobili podział płyty,chociaż bilety były jednakowe i dobrze,bo na osoby pod barierką nie napierała aż tak wielka ilość ludzi..zresztą to jest w ogóle lepsze wyjście i większość większych koncertów jest podzielona ale jak w Wawie będzie to nie wiem..
_________________ ..Wstawaj.Życie to surfing,więc nie bój się fal..
Wysłany: Pią 14 Gru, 07 14:22
Ja mam bilet
A jeżeli chodzi o podział na sektory, to nie ma. Jest jeden bilet i możesz stać lub siedzieć gdzie chcesz. A co do sektora pod sceną, to jak wczoraj dzwoniłem do LN to jakaś babka mi powiedziała, że raczej będzie i będzie ze względów bezpieczeństwa. A żeby się tam dostać to pewnie trzeba będzie być bardzo wcześnie...
A ja słyszałam, że będzie jakiś konkurs, którego zwycięzcy będą mieli zapewnione miejsca pod sceną.
Tak przynajmniej jest napisane na ticketpro:
Cytat:
By umożliwić fanom w Warszawie dostanie się jak najbliżej zespołu podczas koncertu Iron Maiden fan club organizuje specjalną akcję, która umożliwi wejście 60 zwycięzcom z osobą towarzyszącą jako pierwszym na teren koncertu i zajęcie miejsc w pierwszym rzędzie zaraz przy barierkach przed sceną. Więcej szczegółów na www.ironmaiden.com.
mam takie glupie pytanie bo zawsze mam z tego powodu jakies niedogodnosci
gdy idziesz na taki koncert i chcesz byś z przodu musisz stać w kolejce jeszcze na dlugo przed otwarciem bram. Gdy w końcu bramy się otworzą i dostaniesz wymarzone miejsce to po paru godzinach odczuwasz potrzebę udania sie do wc tym bardziej jak troche piwek wypiles, nie możesz tam pojsc bo stracisz miejsce, nie mozesz nie pojsc bo nie wytrzymasz
jaki wy macie na to sposob
wiem ze to troche zly temat ale nie wiem gdzie go mialem napisac, pozatym wiąże się to z tym ze nie ma podzialu i trzeba bedzie byc jeszcze wczescniej