Wysłany: Sob 12 Maj, 07 21:11
Mam problem. Chodzi mi o to że Power Point nie pokazuje mi zdjęć. Gdy chcę wkleić zdjęcie do slajdu zamiast zdjęcia pojawia się tylko jego nazwa Ktoś wie o co chodzi i jak to zmienić??
Wysłany: Sob 12 Maj, 07 21:22
A na pokazie wyświetla? Może mieć problem ze znalezieniem pliku. Nie umieszczasz go czasem z płyty albo dyskietki?
Względnie umieść go na pulpicie itp a dopiero potem wstaw.
Wysłany: Nie 13 Maj, 07 18:21
Satil Devan napisał/a:
instalowałeś PowerPointa z wszystkimi bibliotekami i dodatkami? Jeśli nie, doinstaluj całą resztę.
Prezentację zacząłem pisać o ile dobrze pamiętam w piątek. Wtedy wszystko było git! wklejałem zdjęcia i było ok a teraz nie mogę tych pieprzonych zdjęć wklejać a na tym się opiera moja prezentacja na 6 na koniec z informatyki.....
Wysłany: Nie 13 Maj, 07 19:11
Teuton 666 napisał/a:
A mi się coś właśnie z GG stało. Poprostu sie zacina i nie można nic zrobić. To co mam zrobić?? Bo nie mogę z Wami pisać .
Też mi sie kiedyś GG ni z gruchy ni z pietruchy popsuło. Radze Ci, zmień na AQQ. Bedziesz miał numer AQQ plus stary GG, wiec numer Ci zostanie. AQQ jest lepsze np. pod wzgledem transferu plików. Na GG nigdy nie moglo sie połączyc, a tutaj idzie jak burza
Wysłany: Nie 13 Maj, 07 19:15
No to jesli już o problemach mowa, to i ja się udzielę.
Mam:
Intel Celeron 633 MHz
224 SDRAM
GeForce 440 MX
Windows 98 SE
I filmy mi się tną! Kumpel nie wie co poradzić bo ma starego kompa do starych gierek (a nowego do innych zajęć) i jest on słabszy a filmy chodzą bez problemu. Może ktoś mi coś poradzić? Kodek albo program? Bo próbowałem VPlayera, CinemaPlayera i ALLPlayera i w żadnym nie było lepiej.