i tak to forum to syf, więc mozna robic jeszcze wiekszy
a pozatym wolność wypowiedzi!
Misiu kolorowy... Oczywiście masz wolność wypowiedzi... Jest to jeden z plusów demokracji
Ale skoro masz taką opinię o forum i zamierzasz siać tutaj zamęt zaraz po przybyciu - to Twoja obecność w tym miejscu jest równie użyteczna jak maszyny z kondomami w Watykanie
Wrzuć na luz
Dzięki i pozdrawiam
W
(z wywiadu z Nickiem )
Wysłany: Nie 20 Maj, 07 23:05
Może głupie pytanie... ale wyobraźmy sobie sytuację, że ostatni post w temacie jest mój. Chce napisac coś nowego. Wiadomo że gdy edytuje, lub wiadomość zostanie dołączona, nie bedzie to brane pod uwage jako nowy post i nikt sie nie dowie co mam do przekazania. Wiec co mam zrobic, aby pojawiły osobne posty jeden za drugim?
Wiek: 17 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 646 Skąd: Land of The Miracle
Wysłany: Pon 21 Maj, 07 16:38
Verus napisał/a:
Miałem to samo i tylko reinstalka pomogła
Qrwaaaa!! Usunąłem Winampa i chce instalować nowego alle się nie da. Przycisk Zainstaluj jest nieaktywny. Wybrałem juz folder gdzie to ma być zainstalowane i nic. Ja już nie wiem.
[ Dodano: Pon Maj 21, 07 19:15 ]
Mam problem z last.fm. Jak słucham utworu to w programie jest pokazane w Odtwarzanych że go teraz słucham ale potem na stronce nie mam żadnych ostatnio słuchanych utworów. Proszę pomóżcie.
_________________ 18 and life You got it
18 and life you know
Your crime is time and it's
18 and life to go
Suffer [Usunięty]
Wysłany: Pią 25 Maj, 07 19:42
Ja mam taki problem : nie mogę ustawić ikonki pokaż pulpit w pasku szybkiego uruchamiania, na pulpicie, ani w menu start go nie ma. Pomóżcie.