Zaraz wszyscy zaczną podawać ile mają wzrostu i ile ważą :razz:
Gałąź napisał/a:
Wczoraj i dzisiaj robilismy z 6 kumplami pogo w moim mikroskopijnym przedpokoju o wymiarach 1m x 2m
No to nieźle, ale to i tak jest nic w porównaniu z moimi ulubionymi koncertami w Zdartej(taki pub u nas) - 5m kwadratowych(nie wiedziałam jak zapisać wykładnik potęgi więc trochę głupio to wygląda, ale nieważne :razz: ) i na tej powierzchni poguje gdzieś 15-20 osób, w większości studenci, minimum 80 kg każdy, oczywiście jeszcze się zespół musi zmieścić, a po bokach stoją też ludzie, czyli warunki ekstremalne, ale to jest najfajniejsze :razz:
_________________ "Jedno wam powiem: życie idioty to nie bułka z masłem" - Forrest Gump
A jakie to ma znaczenie ile kto waży i mierzy?? :razz:
Gałąź napisał/a:
:shock: to jest niemozliwe tak jakby...
Nothing is impossible :wink: Jak pierwszy raz weszłam do tego pomieszczenia i usłyszałam, że tam będzie koncert to nie wierzyłam, ale się przekonałam na własnej skórze. Czasem to nawet śmiesznie wygląda jak ktoś wylatuje z pogo i wpada na perkusję czy coś takiego (oczywiście zespół gra dalej) :razz:
_________________ "Jedno wam powiem: życie idioty to nie bułka z masłem" - Forrest Gump