Nie wieże że jest na tym forum choć jedna osoba (oprócz mnie) która nie miałaby pirackich płyt, obecne ceny są nie małe i dla niektórych orginał to istny skarb. Jakie macie orginały pochwalcie się CD bądź DVD (chodzi mi o rock i metal). Ja posiadam:
Nightwish End of An Era(DVD Limited Edition), From Wishes to Eternity (DVD + CD), Once (Special Editio + Nemo), End of an era (CD)
Cradle of filth: Peace through Superior Firepower (DVD), Thornography(CD), Nymphetamine (CD)
Metallica: Master of Puppets (CD)
Hunter: Holy Wood(DVD + CD)
Monstrum: VIII Dzień tygodnia
Lordi: The Arocalypse
Ostatnio zmieniony przez NivlheiM Pią 15 Cze, 07 17:34, w całości zmieniany 1 raz
Maiden- Brave New World- CD; Dance of death DVD Audio; Death On the road- CD
Virgin Snatch- Art Of Lying- CD; In The Name Of Blood- CD
Vader- Litany- CD; Blood- CD; planuję zakup The art of war i Impressions in blood
SOAD- Steal this album!; Hypnotize- CD, Lonely day- limitowana edycja z dodatkowymi 4 utworami (dlatego kupiłem )
TSA- Heavy metal rock (koncertówka) CD; Rock'n'roll- CD; 1981- CD- koncertówka.
2TM2,3- 888- CD
Children Of Bodom- Hatebreeder- Limited CD
Niemen- Enigmatic, Idee fixe- CD
To chyba wszystko... staram się powiększać kolekcje... no jakoś to będzie
_________________ When I'm blind and I think I see everything,
Convincing myself again.
Ostatnio zmieniony przez Gałąź Nie 10 Cze, 07 12:18, w całości zmieniany 1 raz
Najpierw przesłuchaj. Bo płytka jest swietna! nie ważne, czy ktos ma urazę do chrześcijanstwa, czy nie- ja mam urazę do Behemotha i Vadera za teksty, ale jakos słucham Vadera, Behemotha rzadziej... natomiast to, że jest to zespół chrzescijanski to o niczym nie świadczy. Bo 888 to na prawdę kapitalna rockowa płytka.
Convincing myself again.
Najpierw przesłuchaj. Bo płytka jest swietna! nie ważne, czy ktos ma urazę do chrześcijanstwa, czy nie- ja mam urazę do Behemotha i Vadera za teksty, ale jakos słucham Vadera, Behemotha rzadziej... natomiast to, że jest to zespół chrzescijanski to o niczym nie świadczy. Bo 888 to na prawdę kapitalna rockowa płytka.
Tyraen napisał/a:
Mało, ja poplułem monitor(picie w trakcie czytania jest ZŁE)
Wysłany: Sob 02 Cze, 07 22:07
Dlaczego poplułem monitor czy dlaczego picie w trakcie czytania jest złe?
Jak pierwsze, to powiem, że po profilu muzycznym Gałęzi nie spodziewałbym się tego zespołu u niego na półce.
Tego drugiego się domyśl
Wysłany: Sob 02 Cze, 07 22:09
Równie dobrze mógłby sie śmiać z Vadera, Behemota, Kata. Zespół 2tm2,3 przynajmniej niesie jakieś wartości swoją twórczością, a vader i behemot to tylko badziewny growl i w ogóle.
Wysłany: Sob 02 Cze, 07 22:12
Suffer napisał/a:
a vader i behemot to tylko badziewny growl i w ogóle.
Nie no, jasne. Najbardziej sensownym argumentem w twojej opinii jest "i w ogóle". Myślisz ty czasem? Tak btw to naucz się pisać nazwy zespołów, które obrażasz.
A nie chodzi mi o twórczość tymka, bardziej o to, że po Gałęzi czegoś takiego się nie spodziewałem
Wiek: 26 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1673 Skąd: wieś na kr
Wysłany: Nie 03 Cze, 07 08:37
Maiden - wszystkie studyjne; Wicker Man; No More Lies; The Best of the Beast
Monstrum - Za Horyzontem Ciszy; 8 Dzień
AC/DC - Back in Black; Highway to Hell; Stiff upper lip
Children of Bodom - Hate Crew Deathroll; Are You Dead Yet?
Blind Guardian - A Twist in The Myth
Led Zeppelin - Led Zeppelin IV
mam jeszcze troche tego ale nie chce mi sie pisac, może kiedyś dopisze
_________________ kosowo jest polskie
a widły są sąsiada
Suffer [Usunięty]
Wysłany: Nie 03 Cze, 07 09:20
AC/DC - Highway to Hell - mój jedyny oryginał :razz:
Iron Maiden - The Number of the Beast, Piece of Mind, Powerslave, AMOLAD
Led Zeppelin - Led Zeppelin IV, The Song Remains the Same cd1
Scorpions - Best Rock Songs
To narazie tyle :razz:
_________________ Gdy od losu dostane w twarz,
Oddam mu z nadmiarem.
Pierwszy Spamer UptheIrons!!!
Iron Maiden - Raising Hell
Iron Maiden - Rock In Rio
Iron Maiden - Visions Of The Beast
Iron Maiden - Death On The Road
Iron Maiden - The Early Days Part 1
Iron Maiden - The Number Of The Beast (Classic Albums)
Iron Maiden - Wildest Dreams
Iron Maiden - Rainmaker
Iron Maiden - Different World
Iron Maiden - Dance Of Death (DVD Audio)
Jethro Tull - Living In The Past
Saxon - Live Innocence/The Power & The Glory
(z wywiadu z Nickiem )
To jakiś grzech słuchać muzyki posiadającej teksty prochrześcijańskie??? przesadziłeś na całej lini. Bowiem np. Green day nie może się z tymkiem porównać, nie słucham takich badziewii, natomiast 888 to płyta wręcz technicznie punkowa trochę w niektórych miejscach. No i wokal jest dobry, trochę hardcore'owy. Więc ja na prawdę nic nie widzę w 2TM2,3 nic złego, ba, to jest swietnyzespół i nie rozumeim, co Cię w nim śmieszy.
Convincing myself again.
Wiek: 19 Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 424 Skąd: Za górami...
Wysłany: Nie 10 Cze, 07 00:14
Gałąź napisał/a:
Tyraen napisał/a:
że po Gałęzi czegoś takiego się nie spodziewałem
To jakiś grzech słuchać muzyki posiadającej teksty prochrześcijańskie??? przesadziłeś na całej lini. Bowiem np. Green day nie może się z tymkiem porównać, nie słucham takich badziewii, natomiast 888 to płyta wręcz technicznie punkowa trochę w niektórych miejscach. No i wokal jest dobry, trochę hardcore'owy. Więc ja na prawdę nic nie widzę w 2TM2,3 nic złego, ba, to jest swietnyzespół i nie rozumeim, co Cię w nim śmieszy.
Zna ktoś Seventh Avenue? Kapela grająca chrześcijańską odmianę power metalu. Przesłuchałem parę utworów dostępnych na oficjalnej stronce i przyznam, że podoba mi się
To ja też powiem .
Iron Maiden - A Matter of Life and Death
Iron Maiden - Death on the Road(cd)
Iron Maiden - Live at Donington(cd, wyszło DVD w ogóle?)
Iron Maiden - A Real Live Dead One(J.W.;])
Iron Maiden - Rock in Rio(cd)
Iron Maiden - Visions of the Beast
Rammstein - Volkerball