Wiek: 26 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1673 Skąd: wieś na kr
Wysłany: Nie 22 Mar, 09 13:34
Cytat:
wstalem, po krotce wam opisze pierwsze 5 utworow bylem w mlynie, po czym udalem sie "górą" pod scene pozniej juz bylem ciut z tylu - z 4-6m od barierek.
wstalem, po krotce wam opisze pierwsze 5 utworow bylem w mlynie, po czym udalem sie "górą" pod scene pozniej juz bylem ciut z tylu - z 4-6m od barierek.
. 4- 6 metrów ? nie mierzyłeś dokładniej? na przyszłość mierz dokładniej bo mnie takie rzeczy strasznie ciekawią
Bootleg już jest ale jak znam życie pewnie znów tylko dla wybrańców, bo taśma leży u tego Wizzarda/Garfielda na półce w domu. Pochwalił się na forum swoim.
Maidanków od niego nie chcę. Bo co to za przyjemność dostać coś i nie móc się podzielić?...
Gość
Wysłany: Pon 23 Mar, 09 15:02
za***isty show, bylo kolo 2000 ludzi. Na minus: wentylacja, i tłok. Na Plus brzmienie, reakcje publiki.
Setlista:
Cytat:
Heir Apparent
Ghost Of Perdition
Godhead's Lament
The Leper Affinity
Credence
Hessian Peel
Closure
The Night And The Silent Water
The Lotus Eater
Deliverance
A co do bootlega - jak dorwe to upne na rapida czy gdzies, ide spac bo dopiero wrocilem ze Stolicy.
In pursuit of uniqueness and individuality we must be unlike anyone else to survive.
But in the mass of different runners, different lies we can’t make time to realize how the same we are.
In pursuit of uniqueness and individuality we must be unlike anyone else to survive.
But in the mass of different runners, different lies we can’t make time to realize how the same we are.
Gość
Wysłany: Pon 23 Mar, 09 20:13
Jaerdic napisał/a:
Z tego, co na necie wyczytałem to jeszcze The Drapery Falls było.
1. Black Rose Immortal
2. Bleak/The Drapery Falls (któryś z nich)
3. Under the Weeping Moon
4. When
5. In Mist She Was Standing
6. Face of Melinda
7. coś z Moringirse
8. The Apostle in Triumph
== bis
9. Windowpane
10. Deliverance
Gość
Wysłany: Pon 23 Mar, 09 21:22
Jaerdic napisał/a:
Backbone napisał/a:
Jaerdic napisał/a:
Z tego, co na necie wyczytałem to jeszcze The Drapery Falls było.
gowno prawda jedna zwrotka byla tylko
A to po cholerę tak pocięli? Aż tak napięty czas był?
jedna zwrotka pod publicznosc, bo sie domagalismy
a ogolnie byla stodoła przeznaczona na show od 20 do 22
Wiek: 26 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1673 Skąd: wieś na kr
Wysłany: Wto 24 Mar, 09 13:48
Cytat:
1. Black Rose Immortal
4. When
5. In Mist She Was Standing
6. Face of Melinda
7. coś z Moringirse
8. The Apostle in Triumph
== bis
9. Windowpane
10. Deliverance
+ Burden
_________________ kosowo jest polskie
a widły są sąsiada
Gość
Wysłany: Wto 24 Mar, 09 13:51
Cytat:
1. Black Rose Immortal
4. When
6. Face of Melinda
9. Windowpane
ile mozna te same kawalki grac?
to wszystko bylo grane niedawno
no dobra Bucu, ale ja napisałem co chciałbym zobaczyć , bo nie miałem okazji jeszcze widzieć , więc w czym problem ?
Grają dla ludzi, a nie żeby było różnorodnie.
Stranger napisał/a:
+ Burden
nie trawię tego , tak samo jak całej płyty, dla mnie słabej, więc - jednak nie ; P
Dla siebie to można nagrywać płyty studyjne. Koncerty to są raczej na kasę nastawione, czyli granie pod publikę jak najbardziej wchodzi w grę .
Ja bym chętnie usłyszał na żywo The Moor. To jeden z tych kawałków, który mnie wprowadzał w Opeth, więc automatycznie jest magiczny . Tak poza tym to setlistą z koncertu warszawskiego byłbym jak najbardziej zadowolony.