In pursuit of uniqueness and individuality we must be unlike anyone else to survive.
But in the mass of different runners, different lies we can’t make time to realize how the same we are.
Wysłany: Wto 14 Paź, 08 19:41
Frodli napisał/a:
Ja z kolei przesłuchałem parę razy album Blackwater Park, ale jakoś nie zapadł w pamięć. Kiedyś na pewno przysiądę do nich
tak samo. Tyle że ja wcześniej znałem utwór "Demon Of The Fall", i zostałem nim rozpierdolony. Więc kiedyś cholera przesłucham Ghost Reveries, które pożyczyłem
No ja sobie po prostu w brodę pluję, że tej płyty nie kupiłem jak miałem okazję (a za 70 zł była). Teraz jej za cholerę dostać nie mogę
A wracając do Opeth: z każdym momentem słuchania (teraz lecę po youtube) coraz bardziej mnie zespół wciąga: ma Akerfeldt talent kompozytorski i basta!
In pursuit of uniqueness and individuality we must be unlike anyone else to survive.
But in the mass of different runners, different lies we can’t make time to realize how the same we are.
ja opeth nie trawię , po pierwsze ze względu na obrzydliwie mdły czysty wokal a po drugie mieszanie death metalu z ckliwymi balladami jest dla mnie dalece chybione
Gość
Wysłany: Pią 24 Paź, 08 11:29
vomit napisał/a:
(...) mieszanie death metalu z ckliwymi balladami jest dla mnie dalece chybione
odkopuję, bo ma ostatnio niesamowitą fazę na zespół . Które płyty najbardziej lubicie? U mnie byłoby chyba tak (na obecną chwilę, bo często się zmienia):
1. Blackwater Park/Morningrise
2. Still Life
3. My Arms, Your Hearse
Gość
Wysłany: Pon 16 Mar, 09 18:39
nie potrafie podac najlepszej
i jest tylko jeden utwor ktorego nie lubie - Moonlapse Vertigo