Wysłany: Nie 24 Cze, 07 22:04
Jest taka kapela heavy (wcześniej)/power(teraz) z Danii. Zwie się Manticora. Grają całkiem przyjemną muzykę inspirowaną wyraźnie Iron Maiden- pierwszy (tytułowy) kawałek na ich pierszym demo "Dead End Solution" brzmi od 36 sekundy jak Transylvania.
Wysłany: Nie 24 Cze, 07 22:17
Teuton 666 napisał/a:
A jak grają power to kiedyś sprawdzę.
Ich płyty ciężko dostać, a i na eMule'u ściągałem prawie tydzień każdą płytę z osobna Nieznani, niedoceniani, ale dobrzy. Niegorsi od połowy komercyjnych kapel.
Odpaliłem ich sobie po 3 tygodniach niesłuchania.
Demo mają heavy a ostatni kawałek trochę trashowy, za to pierwsza płytka (Roots of Eternity) zaczyna się brzmieniem gitary jak Master of Puppets (utwór). Heavy/trash/power? Coraz ciekawsi mi się zdają.
Kochani... Jak już coś podajecie, tłumaczycie itp. starajcie się to robić poprawnie, albo nie tłumaczcie wcale, ok? Dzięki... Pisząc źle wprowadzacie ludzi w błąd...
(z wywiadu z Nickiem )
@ og_loc1 - powiedz proszę w jakim celu wklejasz w temacie, który nie traktuje o tekstach utworów takie teksty?
Chcesz się popisać, że umiesz korzystać z google i opanowałeś posługiwanie się komendami 'ctrl + c' i 'ctrl + v'?
A jeżeli już naprawdę chciałeś 'zabłysnąć' w towarzystwie - to powinieneś przetłumaczyć tekst w języku obcym, który umieszczasz... Tego wymaga kulturalne zachowanie... O ile można przyjąć, że angielski zna większość osób przynajmniej w stopniu komunikatywnym, to włoski niekoniecznie... A jeśli wklejasz coś, co jest niezrozumiałe dla innych - tym samym nie dajesz możliwości odpowiedzi swoim oponentom i aktywnego uczestnictwa w dyskusji... Przez co Twoje posty stają się kompletnie bezwartościowe i tylko zaśmiecają forum...
- jeszcze raz wkleisz jakieś teksty tam gdzie nie powinny się znaleźć, lub nie przetłumaczysz - w nagrodę dostaniesz ostrzeżenie... Powyższe polecam również pod rozwagę innych użytkowników
(z wywiadu z Nickiem )
Wiek: 19 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 1853 Skąd: ze wschodu ;]
Wysłany: Pon 25 Cze, 07 16:56
Witkacy napisał/a:
Ani tak ani tak - jesteśmy młotem bogów...
Już się wytłumaczyłem, bodajże stronę wcześniej. No widzisz Witkacy, wydało się, że nie czytasz wszystkiego Ale przyznaję się moja wina... Ale chociaż uwzględnij że wina nieuwagi, a nie nieznajomości języka
Już się wytłumaczyłem, bodajże stronę wcześniej. No widzisz Witkacy, wydało się, że nie czytasz wszystkiego Ale przyznaję się moja wina... Ale chociaż uwzględnij że wina nieuwagi, a nie nieznajomości języka
A kto powiedział, że czytam wszystko?
Musiałbym nie mieć życia - tylko siedzieć non-stop przed kompem - ale mam - i dlatego nie mam czasu czytać wszystkiego
Nie powiesz mi, że Ty czytasz wszystko, Siriusie
(z wywiadu z Nickiem )
Wg. mnie bardzo niedocenionym albumem jest Iron Maiden - Iron Maiden, przecież wszystkie utwory znajdujące się na nim są znakomite, mają specyficzny styl.
Potwierdzam w100%.A najbardziej niedocenionymi pisenkami sa:"Iron Maiden"
i "Sanctuary"