Na rok chyba. Czytałam kiedyś gdzieś. Właśnie dzisiaj troche szukałam info o tym jak i co, czy przelewem i takie tak bzedy. wiem, że jak się tam zarejestruje i zapłaci to dosatje się zdjęcie z autografe, przypinke z gitarą Steve'a i coś tam jeszcze. I ile jestem dobrze poinformowana Moze ktos napsize jakies wskazowki kto ejst tam zarejestrowany i ma zaplacone ? Bo nie bardzo wiem o co w tym wszytkim chodzi, a tez chcialabym zaplacic, zeby juz byc tam przez rok.
Wasted
Po kolei... Trzeba zapłacić 25 GBP za rok członkostwa w fanclubie - można zapłacić kartą kredytową, skorzystać z systemu PayPal (ja preferuję ten właśnie sposób), lub wysłać im pieniążki w liście - osobiście nie polecam - co prawda, kiedyś tak zrobiłem i pieniążki doszły przemyślnie ukryte, ale jednak mimo wszystko chyba 15 lat temu było mniejsze złodziejstwo na poczcie niż obecnie
Teraz o tym co otrzymujesz w zamian w tak zwanej paczuszce powitalnej:
- zdjęcie zespołu - tu jedna uwaga - zdjęcie zespołu, ale BEZ autografów, tak?
Gdy ja się rejestrowałem w 1993 roku nie było takiej inicjatywy, żeby wysyłać podpisane zdjęcia na "dzień dobry", dopiero później szefostwo fanclubu w porozumieniu z zespołem zaoferowało tę możliwość nowo wstępującym...
Żeby było uczciwie ktoś wpadł na pomysł żeby ci, którzy zarejestrowali się wcześniej - też otrzymali podpisane zdjęcia wraz z kolejnymi paczuszkami z fanclubu... Zatem czekałem i swoje zdjęcie dostałem kilka lat temu... z sześcioosobowym składem tyle, że nie podpisane - fanclub wycofał się z pomysłu wysyłania podpisanych zdjęć (to moja teoria) prawdopodobnie z uwagi na znaczny wzrost liczby fanów po 2000 roku - ciekawe czemu
Mówi się trudno - wszak nie rejestrowałem się tamże tylko po to by dostać autografy chłopaków... Wyszło na to, że prędzej spotkałem się z nimi osobiście i poprosiłem grzecznie o podpisy, jak dostałem podpisane zdjęcie z FC
Co jeszcze?
- znaczek będący repliką basu Steve'a
- fanclubowe naklejki
- ostatni numer fanclubowej gazetki
- zniżki w oficjalnym sklepie (Eddie's Megastore) - 3 euro do każdego zakupu (dla krajów z UE)
+ możliwość uczestnictwa w szeregu konkursów organizowanych przez fanclub:(można wygrać co miesiąc gadżety podpisane przez zespół jeśli poprawnie odpowie się na pytanie i dopisze szczęście w losowaniu )
Członkowie FC mają również prawo do zakupu / rezerwacji biletów na koncerty otrzymując specjalne kody uprawniające do zakupu - u nas co prawda to niestety jeszcze nie działa, ale jeśli ktoś wybierałby się na koncerty do USA czy zachodniej części naszego kontynentu - jak najbardziej
To chyba tyle tak na szybko
P.S. Filmik oficjalnej TV Ironów z Warszawy i Bukaresztu wrzucę jak tylko go przerobię z formatu mov (oryginalny plik) na avi wysokiej jakości i umieszczę na stronce, oki?
(z wywiadu z Nickiem )
Wysłany: Pon 22 Wrz, 08 15:30
Do Witkacy
Zapomniałełem podziakować. Dziękuje. Nie wiedizałem zze przetwarzanie tyletrwa.
Ale jak iwesz mógbłyś powiedzieć czy będzie jeszcze jakiś inny odcinek o warszawie?Bo na youtube jest np. z Ullevi chyba 3 części po 10 minut. A ten ma 8 .
Wysłany: Wto 23 Wrz, 08 17:04
Dziękuję Witkacy
Doskonała jakość , dokładnie tak jak na tym koncercie w Porto Allegre.
Z tego co widzę to kamera IMTV musiała być umieszczona w wieży akustyka
Ile bym dał za cały koncert z Gwardii w takiej jakości obrazu i dzwięku...
Nie będę Ci wszyskiego tłumaczyć, bo mi się nie chce to co najciekawsze to przetlumacze
Więc facet gada, że ładny słoneczny dzień w Polsce, że są 50 urodziny wokalisty, że na scenie gra Lauren, wspomina rok 84 i Live After Death no i co tam jeszcze ? Mówi, że jutro koncert w Pradze. Trochę o koncercie w Rumunii. Ogólnie że dzisiaj(07.08.08) wielki dzień.. Między innymi dlatego, że koncert w Polsce i to jeszcze 50 urodziny Bruca. No i wtedy, gdy już pokazują Ironów w Polsce na scenie, Bruce mówi, że Polska flaga jest czerwono-biała( a nie biało czerwona Chyba miał problemy jak ją trzymać ). No i później Nicko mówi, że Bruce obchodzi 50 urodziny, a Bruce krzyczy: KŁAMSTWA! KŁAMSTWA! itd. jak jeszcze później obejrze i coś ciekawego usłysze to dopisze I sorki,że tak na odwal to napisałam
John555 - racja ożyły wspomnienia z wakacji.. jak już wcześniej pisałam, aż sie łezka w oku pojawia.
_________________ As I walk all my life drifts before me.
Thought the end is near I'm not sorry.
Catch my soul, it's willing to fly away.
no mogło by być więcej chociaż nie ukrywam, że najbardziej zależało by mi na koncercie Iron jeszcze fajnie byłoby na żwyo posłuchać Hammerfall, Judas Priest i takie tam różne ale jednak.. Ironi góra xD dzień po koncercie Maiden na tvn24 mowili, że to był jeden z najlepszych koncertów w tym roku w Polsce
_________________ As I walk all my life drifts before me.
Thought the end is near I'm not sorry.
Catch my soul, it's willing to fly away.
nie byłem na koncercie, ale z tego co zobaczyłem to widze że wiele straciłem. Wiidze że IMTV nagrywało ccały koncert i to w doskonałej jakości. Jak myślice cy wrzucą kiedyś całość??