Wiek: 19 Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 1460 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 11 Lis, 08 12:22 Dodatkowe koncerty Somewhere Back In Time
W związku z olbrzymim sukcesem trasy Somewhere Back In Time, Iron Maiden potwierdziło informacje o czwartej części trasy, która odbędzie się w 2009 roku:
13. lutego - Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie
15. lutego - Bangalore, Indie
20. lutego - Auckland, Nowa Zelandia
21. lutego - Christchurch, Nowa Zelandia
25. lutego - Moterrey, Meksyk
26. lutego - Guadalajra, Meksyk
28. lutego - Meksyk, Meksyk
Kolejne daty koncertów (Afryka) zostaną podane wkrótce.
Wysłany: Wto 11 Lis, 08 12:37
mi.kalisz napisał/a:
czy jest szansa że przyjadą do Polski?
Pewnie bliska zeru
mi.kalisz napisał/a:
czy odwiedzą te miejsca gdzie nie byli?
Meksyk, Nowa Zelandia, Afryka- miejsca mówią same. Ironi chcą zaliczyć po prostu wszystkie kontynenty Jeśli będzie lepszy (w mojej opinii) set to im tego nie daruję
Wiek: 18 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1116 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 11 Lis, 08 13:05
nie mogę się doczekać następnego koncertu w Polsce. Trochę żałuję że nie poszedłem do sektora pod sceną sporo rzeczy się zapomniało ze względu na ostry tłok
Wysłany: Wto 11 Lis, 08 13:24
mi.kalisz, już przecież podczas tej trasy odwiedzili Polskę, czemu więc mieliby znów przyjechać? Po prostu czwarta część trasy to uzupełnienie o miejsca, których nie uwzględniono wcześniej.
Wiek: 18 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1116 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 11 Lis, 08 13:46
NivlheiM napisał/a:
mi.kalisz, już przecież podczas tej trasy odwiedzili Polskę, czemu więc mieliby znów przyjechać? Po prostu czwarta część trasy to uzupełnienie o miejsca, których nie uwzględniono wcześniej.
stąd właśnie moje pytanie czy odwiedzają miejsca gdzie nie byli.
Wysłany: Wto 11 Lis, 08 16:49
NivlheiM napisał/a:
W Meksyku zdaje sie byli wczesniej i ponownie zagrają... I to na dokładnie tym samym obiekcie - Foro Sol. A co do Polski to mysle, że nawet w Europie nigdzie nie beda grali. Moze na nastepnej trasie, za dwa lata gdzies tak. Na to licze.
_________________ "Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: Czas umierac brachu"
Bob Dylan
Chłopcy zachowują się po prostu jak w innych dziedzinach życia ,
jest na coś zapotrzebowanie to starają się spełniać oczekiwania krajów, fanów, które odwiedzili po raz pierwszy, a że jeszcze odnaleźli gigantyczne zainteresowanie to odwiedzają je ponownie, w celu stworzenia w niektórych z tych narodów swego rodzaju kultu: Iron Maiden
Wiek: 15 Dołączyła: 18 Sie 2008 Posty: 133 Skąd: Szczecin
Wysłany: Sro 12 Lis, 08 17:42
Haha, chłopcom się spokój znudził
Ledwo co skończyli trasę to jeszcze im mało. Oczywiście nie mam naturalnie nic przeciwko. Kasy to raczej im nie brakuje. Pracoholizm? Uzależnienie? xD
Bardzo się cieszę, bo więcej zapewne będzie można o nich usłyszeć. No cóż na razie niech zbierają siły i ruszają w kontynuację trasy. Może zbierają materiał na coś fajnego? Zobaczymy jak to będzie.
jak to napisal ktos w komentarzach do Klatki B: 'Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi albo o pieniądze, albo o sex, albo o mojego starego pod prysznicem.'
_________________ Żaden madafaka nie podskoczy do Tempaka
Większość trasy SBiT to koncerty w Amerykach... Rozumiem że tam więcej kasy idzie zgarnąć ale w Europie Ironi też maja fanów i mogli by zagrać więcej koncertów żeby fanów nie zawieść...
W Europie i tak dużo grają. SBiT to w końcu World Tour, nie ? Wydaje mi się, że fanom z Ameryki itd też się coś należy, bo jaby nie patrzeć SBiT jest nawiększą trasą Ironów. Jeszcze troche i dla fanów z Ameryki koncerty Maiden staną się bardziej odległe, bo oni nie są już tacy młodzi. Kto wie czy jeszcze zrobią tak dużą trasę.. Wątpie. A w Europie na pewno tych koncertów jeszcze będzie. Takie jest moje zdanie ;p
Luji napisał/a:
Europie Ironi też maja fanów i mogli by zagrać więcej koncertów żeby fanów nie zawieść...
Eee tam ;d Mnie tam nie zawiedli ;d;d
_________________ As I walk all my life drifts before me.
Thought the end is near I'm not sorry.
Catch my soul, it's willing to fly away.
Setlista z Belgradu, dla tych co jeszcze nie widzieli :
1. Intro: Churchill Speech
2. Aces High
2. Minutes To Midnight
3. Wrathchild
4. Children Of The Damned
5. Phantom Of The Opera
6. The Trooper
7. Wasted Years
8. Rime Of The Ancient Mariner
9. Powerslave
10. Run To The Hills