Wysłany: Sro 20 Maj, 09 13:55
Cytat:
Barbara Ann i Surfing USA
Słyszałeś Don't Talk to Strangers i Beyond the Realms of Death? Samo mięcho
edit:
Zrobiłem napisy do DVD Bardów Jeśli ktoś dysponuje wersją "pożyczoną" 2 x avi, powinna pasować (Mam oryginalne DVD, więc rip-a mogę legalnie posiadać )
Ale mam ostatnio faze na Blindów. Wprowadzają w niesamowicie magiczny klimat. Jak tak dalej pójdzie, pokusze się o zakup którejś z płyt. Kto wie, może będą drugim zespołem, którego wszystkie albumy będę chciała zebrać
_________________ As I walk all my life drifts before me.
Thought the end is near I'm not sorry.
Catch my soul, it's willing to fly away.
No i stało się najgorsze, nie pojadę na koncert, którego oczekiwałem przez pół roku ,wszystko przez to, że moja mamuśka obchodzi 40 urodziny właśnie w sobotę :/
A tak ich zacząłem słuchać bo podchwyciłem z tego właśnie forum. No i podoba mi się straaaaaaasznie. Już trochę ich słucham nie nudzą się na razie. Szczególnie podoba mi się 'Mirror Mirror' i 'The Wizard' (sentyment bo na klasyku gram). Spory kawałek ich twórczości mi się podoba. Spróbuję starszych uprosić żeby mnie puściła na koncert Xd.
In pursuit of uniqueness and individuality we must be unlike anyone else to survive.
But in the mass of different runners, different lies we can’t make time to realize how the same we are.
Spróbuję starszych uprosić żeby mnie puściła na koncert Xd.
"puściła"? Mama. Co? Tak tu już jest.
Ryczę powodzenia, choć uprzedzam NIE będzie łatwo zważając na Twój wiek.
Taaa... Tak się zafascynowałem, że pomyliłem rodzaje gramatyczne xd.
Trochę chyba zaskoczyłem rodziców pytaniem wczoraj czy mogę jechać na koncert do Płocka : P. Mam nadzieję, ze nie okażą się ostatnimi burakami... ; o. Tyle, że szkoda, że mam spory kawałek tam :f
Wysłany: Wto 01 Wrz, 09 19:51
Oj tak, z Hirschberga daleko. Znaczy się, przyjeżdża koleś zwany Qbek z forum BG, ale to nie jest towarzystwo dla Ciebie Nie, żebym Ci ubliżał, po prostu koleś jest cholernie specyficznym w obyciu, sprośnym hedonistą
Wysłany: Wto 01 Wrz, 09 22:40
Jasne, dla Ciebie może i znaczyć Szkolne kindery, czy wszelkiej maści pozery, mogą nie wyczuć takich subtelności i kupić dla fajnej czcionki/mrocznego obrazka. Tru story ==
Wysłany: Wto 01 Wrz, 09 22:47
@S2000! - nie bój się
Tyraen napisał/a:
Szkolne kindery, czy wszelkiej maści pozery, mogą nie wyczuć takich subtelności i kupić dla fajnej czcionki/mrocznego obrazka. Tru story ==
Największą pozerką będzie moja ex, która jedzie znając tylko Bard's songa i zarejestrowała się na forum Bg by mnie w******ć chce tylko przylansować, o muzyce nie ma pojęcia, napisała że jej ulubione zespoły to Blind Guardian, Avantasia i Aerosmith gdzie zna po 3-4 kawałki i to ode mnie usłyszane. Ona jest !@#$%^&*&* jak pisałem Ją możecie glanować jak Wam podpadnie
Ona jest !@#$%^&*&* jak pisałem Ją możecie glanować jak Wam podpadnie
Jasna sprawa, można pokazać kobiecinie co to znaczy "pravdzivy br00d", pewnie na zawsze oduczyłaby się wycinania takich perfidnych numerów . Tyle, że jak wali się w zakuty łeb to metal w czubach może się powyginać, a i zaschnięta krew ma brzydkie zabarwienie.
Co zaś tyczy się tematu: ciągle mając nadzieje, że na Blindów jednak pojadę, zacząłem odświeżać sobie ich dyskę. I magia powróciła. Nightfall in Middle-Earth i Tales from the Twilight World wymiatają pod każdym względem. Tuż za nimi Imaginations from the Other Side. Z BG zawsze mam ten problem, że ciężko mi wybrać ulubiony kawałek. Wiele z nich jest na jednakowym, bardzo wysokim, poziomie i każdy potrafi urzec w inny sposób. Cali Bardowie .
In pursuit of uniqueness and individuality we must be unlike anyone else to survive.
But in the mass of different runners, different lies we can’t make time to realize how the same we are.