Wiek: 19 Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 1460 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 31 Sie, 08 21:21
No cóż, nie wiem, czy twórcy bootlegów chcieliby takiego rozczłonowania Pobierz tylko drugą płytę i weź z niej 3 ostatnie utwory. Akurat Moonchild zaczyna się w tym samym momencie na obu bootlegach, więc płynność jest w miarę zachowana.
Gitarka, dzięki wielkie!
Można by zrobić ładny filmik z tymi nagraniami, tylko szkoda na jakości. Cieszmy się tym co jest a jest kawał dobrej roboty
Jakość jest świetna moim zdaniem. Skąd wykonane było nagranie i w jaki sposób? Jeśli można wiedzieć. Czy ten sprzęt to coś w rodzaju przenośnego "studia" rejestrującego, jeżeli można to tak nazwać, bo te urządzenia to raczej coś w stylu mikroportów, czyż nie? Ten Edirol chyba z 1 koła kosztuje, to ładny wydatek ale warto chyba było.
I co w końcu z resztą utworów, miały być już w pażdzierniku.
ironlukasz
Z reguły nie bawię się w adwokata - ale daj człowiekowi żyć, OK? Nie wiem jak jest z Tobą - ale wierz mi, choć może się to wydać nieprawdopodobne, że niektórzy poza Maiden mają jeszcze życie na głowie Praca, dom, rodzina, nauka - obowiązki - życie nie polega tylko na zbieraniu bootlegów, tak? Zauważyłem, że większość Twoich postów jest natury roszczeniowej - "kiedy będzie to, skąd mogę wziąć tamto" itp. Nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany - a skoro TAK BARDZO Ci zależy, to może następnym razem Ty weźmiesz sprzęt i nagrasz dla wszystkich koncert, żeby się później za friko podzielić? Zrób tak - a będziesz miał problem z głowy - nie będziesz musiał nikogo cisnąć - a ja sobie grzecznie poczekam, aż wrzucisz - gwarantuję Ci to
(z wywiadu z Nickiem )
Wysłany: Nie 16 Lis, 08 15:34
Jak chciałbyś wiedzieć to łączyłem i polepszałem bootlegi z you tuba i jest na forum. A ja poprostu chciałbym mieć już cały bootleg ponieważ chce to już nagrać na płyte.
Wiesz. Zebrać parę śladów audio i to wątpliwej jakości to nie sztuka. Łatwo się korzysta ze starań innych siedząc w wygodnym fotelu i ściągając wszystko z netu dzięki dobroci tych co cośkolwiek nagrali.
Sztuką jest stanąć nieruchomo w rozszalałym tłumie pośród egoistycznych szajbusów nie zważając na to, że mogą cię stratować, zniszczyć wcale nie tani sprzęt itd. i nagrać cały koncert samemu. Tego nie dokonałeś ani razu. Nie masz więc prawa moralnego czegokolwiek się domagać od taperów. Nawet pomimo tego, że posklejałeś jakieś okrawki z youtube o wątpliwej jakości audio, które na rynku taperów nie mają najmniejszej wartości.
Ponieważ z pewnych względów nie mogę uszczęśliwić Cię brakującymi kawałkami z Warszawy podzielę się samplem z Pragi, bo to już opublikowałem na dimeadozen w jakości bezstratnej.
Linki już są nieaktualne:/ Udało mi się pobrać tylko 2 pierwsze pliki + info.W końcu mam szybkie łącze i jajo:/ Czy ktoś mógłby to wrzucić gdzieś na serwer? A najlepiej jeśli ktoś ma z brakującymi utworami:) Ale cokolwiek by to nie było to i tak będę szczęśliwa i wdzięczna:)
Linki już są nieaktualne:/ Udało mi się pobrać tylko 2 pierwsze pliki + info.W końcu mam szybkie łącze i jajo:/ Czy ktoś mógłby to wrzucić gdzieś na serwer? A najlepiej jeśli ktoś ma z brakującymi utworami:) Ale cokolwiek by to nie było to i tak będę szczęśliwa i wdzięczna:)
No to może teraz ktoś odpowie??
Przyłączam się do prośby, mógłby to ktoś zreuploadować - najlepiej na koncie premium rapidshare?
_________________ Run, live to fly, fly to live, aces high
Up the Irons! \m/
Gość
Wysłany: Sro 29 Lip, 09 10:05
ja moge, ale musze to jakos dostac w swoje lapki najpierw wiec piszcie pm skad mam to dorwac ;P